Gratis Aanmelden

Klaarkomen met geile trans (38)

MissDanni_ (38)

........................

Maak contact met haar
  1. Naam: MissDanni_
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 15/06/1983
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Klaarkomen met geile trans MissDanni_ van 38
Amanda84572 (43)
★★★★★
Zelfstandig, geil, ongecompliceerd. De 3 woorden die het beste bij mij passen.
Neuken in wulpse transsexueel
Steffy7 (28)
★★★★★
Ik ben gek op kinderen en ik ben me er van bewust dat ik die nooit zelf zou kunnen krijgen. Dus dan breng ik andermans kinderen maar wat bij. Zelf kan ik ook nog heel wat leren. Op seksgebied ben ik een ramp! Een kusje, een beetje pijpen en daar is het bij gebleven. Maar hoe voelt het nu aan om geneukt te worden of om zelf te neuken? Geen idee!
Vrijen met hitsige tranny
Loulala (36)
★★★★☆
Complimenten krijgen zijn leuk natuurlijk, maar daar blijft het ook bij op dit moment.. Door een compliment kom je niet lekker klaar, wat ik juist wel zou willen.. En om mezelf de hele tijd een handje te helpen is ook geen pretje, krijg ik alleen maar lamme handen van en mijn nagels breken met regelmaat af..
Neuken met hete shemale
rOckStAr (35)
★★★★★
Als ik mijn ballen zo lekker geschoren heb ben ik ook direct weer klaar voor een geil onderonsje met mijn schat. Hij weet precies wat ik lekker vind. En na ons laatste gesprek mag ik zelfs zo nu en dan eens buiten de deur gaan neuken. Lief he?
Sexdate met geile shemale
HotJanne (41)
★★★★☆
Ben al op de middelbare leeftijd, dus meer ervaren dan sommige jonkies hier. Daarom zou ik het leuk vinden een onervaren man te vinden die met en van mij zou willen leren.
Sex met bloedmooie trans
Ashleyshe (29)
★★★★☆
Ik ben nog ietwat verlegen maar ik sta er wel. Ik heb dit nog nooit gedaan op zo een contact advertentie site gestaan. Ik vind het wel spannend om zo mannen te ontmoeten die met mij spannende dingen willen doen.
Sex met sexy tranny
Ietje
★★★★★★★★★★
Ik ben heel vaak geil en heb niet altijd een partner voor de sex in mijn buurt, dus ik ben continu op zoek naar liefhebbers die me willen ontmoeten voor een geil vluggertje
Vluggertje met Ietje
Hanneke
★★★★★★★★★☆
Ik voel me de laatste tijd erg eenzaam in mijn bed. Ik zou het leuk vinden om je uit te nodigen bij mij thuis en dan mag je de volgende ochtend weer gaan ;)
One-night-stand met Hanneke
Aafje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nog niet zo veel ervaring hier, maar ik hoop wel een leuke man te vinden om mijn sexualiteit mee te testen. Ik heb een klein piemel, maar ben wel altijd erg opgewonden.
One-night-stand met Aafje
Lieva
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een leuke man voor een fijne relatie met veel seks. Ik heb elke dag behoefte aan een goede beurt en hoop hier iemand te vinden voor een lange relatie.
Relatie met Lieva
© 2024 trannyneuken.nl